perjantai 23. joulukuuta 2016

Poroja!

Heipä hei!

Tällä viikolla tuli lisää joulutehuja joiden loputtua saikin taas joka jouluisen mahdollisuuden muuttaa aloitus hepo poroksi!



Eli tosiaan vain alkuhepan voi muuttaa poroksi koska muut hevoset eivät välttämättä kestäisi niin vahvaa taikaa. Poroksi muuttaminen on helppoa koska heti kun olet tehnyt viimeisen joulutehun saat taikapölyä ja painikkeen pikkukartan yläpuolelle jota painamalla heppa muuttuu poroksi.




Minusta on aina kivaa mennä välillä jollain vähän erikoisemmallakin otuksella. Ja aina kun tekee joulutehtäviä tietää että lopussa tulee jotain kivaa.



Star stable "julkaisi" myös jo vähän aika sitten joulukalenterin josta voi käydä aavamassa yhden luukun päivässä. Luukuista on tähän mennessä tullut hevoselle varusteita ja tyypille villapaita ja pipo. Minusta on kivaa että tuollainen kalenteri on olemassa. Joka päivä on jotakin mitä odottaa!


Jos et tiennyt kalenterista tai ette tiedä miten sinne pääsee niin tästä klikkaamalla pääsette itse availemaan luukkuja. Paras tapa käyttää koodit on kopioida koodi ja liittää sitten "redeem code" kenttään. Minusta luukuista tulleet kamat ovat olleet todella kivan näköisiä.



Tässä kuvassa on kaikki tähän mennessä tulleet varusteet (paitsi rusetti jonka sain lahjapussista).
  Päivityksessä tuli myös jotain muutakin, totta kai!



Nimittäin Raptor joka on tehnyt uuden biisin ja sehän on totta kai joulubiisi! En ole sitä vielä kokonaan kuunnellut, mutta vaikuttaahan se nyt ihan kivalta. Raptor siis pyörii ympäri Governor's Fallissa tuommoisen jätti hökkelin kanssa nyt ainakin joulun ajan.
  Samalla tuli myös tietty uusia vaatteita!




Eipä minulla sitten muuta. Nähdään seuraavalla viikolla!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti