torstai 2. helmikuuta 2017

Taikaa!

Hei kaikki! Viime kerrasta on ihan super pitkä aika ja pahoittelenkin sitä kovasti! Tänä aikana on ehtinyt tapahtua vaikka mitä mutta taidan nyt vain kertoa eilisestä päivityksestä. Jorvikin villi hevoset siis saapuivat taas ja ne ovat kyllä niin ihania ♥♥


Tällä kertaa jorvikin villiheppojen koko on kaksinkertainen ja muoto on kuin shirellä. Minusta on kivaa että nyt oli eri värit ja koko kuin viimeksi. Nämä hepat ovat siis myynissä kaksi viikkoa ja sitten pitää odottaa seuraavaan kertaan että ne tulevat takaisin. Kannattaa kuitenkin muistaa että kun ne seuraavan kerran tulevat värit ja malli saattavat olla taas erit!



Näillä hepoilla on tietenkin sama ominaisuus kuin viime kerralla eli kaupungeissa ja niiden lähellä hepat ovat ihan normin näköisiä, mutta heti kun päästään pois ihmisten luota niin ne näyttävät todellisen muotonsa. Olen miettinyt pitäisikö minun vielä ostaa se vihreä yksilö koska minua saattaa kaduttaa jos en osta sitä nyt kun on vielä mahdollisuus.



Kaksi muuta väriä ovat siis harmaanvalkoinen joka muuttuu valko/pinkiksi (omasta mielestäni tuo pinkki on ehkä vähän My little pony-tyylinen).Ja sitten on tuo ruskea valkoisella harjalla joka muuttuu viheräksi.



Oman heppani nimeksi annoin Iceblood aka Ice. Hinta on aika mukava 599sc eli ei ikään hirveä hinta näin hienoista hepoista. Ice muistuttaa vähän Fireä paitsi että tämähän on paljon isompi ja värinä toimii sininen.

Veljekset vierekkäin


Kiitos kun luit ja nähdään ensi viikolla!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti